Minä itse

Tämän sivuston kesyihminen, eli kesyrottien omistaja, olen minä. Tottelen virallisissa tilaisuuksissa nimeä Lena ja vapaa-ajallani nimiä Lumis, Lumisusi, Lumikki tai Lentsu (tai mitä väännöksiä noista sitten saakaan).

Nimen perusteella jotkut jo ehkä arvasivat, että olen naispuolinen otus. Sukupuoleni tuo mukanaan tietyt ominaisuudet, mutta olen myös kehittänyt niitä myös itsekseni. Näitä itsekseen tulleita ominaisuuksia ovat mm. eläinrakkaus ja rakkaus kirjoihin ja fantasiamaailmoihin. Olen suoraan sanottuna hullaantunut Tolkienin maailmaan ja sen seurauksena kirjahyllyni suorastaan pullistelee Tolkienin ja Tolkieniin liittyvää kirjallisuutta. Tosin myös muuta fantasiakirjallisuutta löytyy ihan kiitettävä määrä.

Opiskelen teologiaa Åbo Akademissa ja tarkoitus olisi valmistua joskus tämän vuoden aikana. Milloin? Ken tietää. Valmistumiseni jälkeen suuntaan luultavasti ainakin muutamaksi vuodeksi papin uralle, mutta toivoisin pääseväni jossain vaiheessa turvalliseen ma-pe 8-16 työaikaan. Se tosin tarkoittaa jonkinlaista virastotyötä, voi kamala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti