sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Vauvakuvia

Otavan lapset ovat viimeinkin täällä. Poikasten kuulumisia tulee myöhemmin lisää, mutta sitä ennen hieman kuvasaastetta.

Black sk tyttö

Black sk tyttö

Buff sk poika

Suklaa poika, chokolate sk

Buff sk poika 2

Buff skl poika 2

Buff sk poika 2

Koko poppoo

Buff rex tyttö 1

Buff rex tyttö 1

Buff rex tyttö 1

Buff rex tyttö 2

Buff rex tyttö 2

Buff rex tyttö 2

Buff rex tyttö 2

Russian blue sk poika

Russian buff sk poika

3 kommenttia:

 1. heippa! vähän puun ja pusikon takaa tämä kommentti, mutta luulen että tuo russian buff -poika on ehkä vuosi sitten luokseni muuttanut basu baageli -pappani eli tiukun pergamon? sain tänään vasta tietää, mistä hän on kotoisin ja milloin syntynyt jne. edellinen omistaja ei ollut saanut papereita syystä tai toisesta ja yritän nyt tehdä sukututkimusta, jos löytyisi lisätietoja. olisin tosi kiitollinen jos osaisit kertoa enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Juu, on täällä syntynyt, minulla on ollut veli ja "puoliveli/serkku", ja veljenpoika. Ja isä, isoisä, ja niin edelleen muutaman sukupolven taakse. :)

   Poista
  2. ehdinkin tehdä jo hieman salapoliisintyötä blogisi parissa. basun isä on siis otava ja isoisä kelmi? arvelinkin, että rex-perimää on oltava, niin pehmoinen ja laineikas turkki basulla on, vaikka sileäkarvainen onkin olevinaan. :) en olisi kyllä arvannut, että isäpappa oli noin tummanpuhuva!

   profiilini takaa löytyy oma blogini. jos haluat nähdä, miltä pikkuinen nykyään näyttää niin muutamassakin viime merkinnässä on kuvia. basu täyttää ensi kuussa kaksi ja puoli, reipas touhuaja vieläkin, vaikka ikä alkaakin painaa. valitettavasti elää ainoana rottana kaverin kuoltua, mutta ei hän ole siitä itse kyllä osannut masentua. tykkää vaan, kun ei tarvi jakaa herkkuja.

   olisiko sulla linkittää jotain sukutaulua tai voisitko lähettää? en tiedä basun emon nimeä edes. sylvi.taimi [ät] gmail.com on osoite, johon voi lähettää. olisi hauska löytää muitakin sukulaisia, niin mahtava persoona tästä pallurasta on kasvanut! ihmisrakkaudesta täytynee kiittää sinua. :)

   Poista