lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vauvoja, vauvoja kaikkialla

Niin... Piti kertoa Otavan lapsista. Mutta töiden ja rotanpoikasten tuoman lisähäslingin takia en ole oikeastaan ehtinyt keskittyä mihinkään ylimääräiseen. Mutta se huonoista tekosyistä.

Pientä faktaa poikueesta. Poikasia on yhteensä kahdeksan, viisi urosta ja kolme naarasta. Porukassa on kaksi rex-pienokaista, molemmat naaraita. Värivalikoima on vähintäänkin mielenkiintoinen, ja sitä pähkäilivät sekä poikasten kasvattaja että Saijakin. Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, että siellä olisi yksi buff rex-tyttö, yksi caramel rex-tyttö, sekä yksi sk black eli musta tyttö. Pojista kaksi on caramel-värisiä, yksi on russian blue, yksi suklaa ja viimeinen, joka näyttää ilmeisesti lähinnä russian topazilta taitaa olla todellisuudesta todella huono russian buff.

Viralliset nimet ovat seuraavat:

Babylon - silver chocolate uros
Pergamon - russian buff uros
Efesos - silver (?) russian blue uros
Sardes - caramel uros
Tyatira - caramel uros

Smyrna - buff rex naaras
Laodikea - caramel rex naaras
Filadelfia - black naaras

Näistä ainakin Sardes, Tyatira ja Efesos taitavat etsiä kotia. Pergamonista ja Laodikeasta en tiedä.

Luonteeltaan nuo ovat aivan ihania, uteliaita ja rohkeita pussaajia. Ihmiset ovat todella jänniä ja maailmaa tutkitaan kasvavan eläinlapsen määrätietoisuudella. Minun kasvoni on nuoltu läpimäräksi useampaan otteeseen poikasten osoittaessa rakkautta ja hellyyttä.

Itselleni jää tuo suklaapoika, joka on jälleen yksi sijoituseläin. Itse asiassa koko uroslauma on sijoituseläimiä. Suklaalla ei vielä ole lempinimeä, vaan olen kutsunut sitä lähinnä virallisella nimellä. Alunperin suunnittelemani Rigel kun ei ihan tuohon väriin istu. Luultavasti pikkupojasta tulee siis Rascal, isoisänsä Kelmin mukaan.



Urosten kohdalla kaikki on kuten ennenkin. Darwin kasvaa ja muut pysyvät samanlaisina. Mummojen kohdalla Eliza voi hyvin, mutta Vasi on saanut itselleen nisäkasvaimen, joka kasvaa suht nopeasti. Tiistaina pitää katsoa onko se jo niin suuri, että Vasi pitäisi lopettaa, vai saako mummo vielä hieman jatkoaikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti