keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Päivittelyä

Minä en itse asiassa ole unohtanut tätä blogia, vaan on ollut sen verran elämää ja ongelmia siinä elämässä, etten ole ehtinyt, muistanut tai jaksanut päivittää.


Tässä välissä on kuitenkin tapahtunut yhtä sun toista. Tärkeimpänä ehkä se, että Kielo, bew-naaraani karkasi lukitusta häkistä ja löytyi urosten luota. Ja tottakai Kielolla oli pahin kiima meneillään. No, Kielo on tiineenä ja tulee lauantaina tänne, jossa se sitten synnyttää. Luonnollisesti isäehdokkaat olivat myös sijoituseläimiä, toinen Zaya's ja toinen Tiinalta. Pojilla on kuitenkin sama isä, eli ei se suku sitten ihan niin sekaisin ole... You wish!

No, katsotaan mitä sieltä syntyy. Luultavasti blackiä ja agoutia, kuviollisena. Luultavimmin berkshirea, mutta myös hooded ja husky ovat mahdollisia. Tai irish.

Lisäksi odottelen tässä että Tiinan luona syntyy lähiaikoina eräs todella mielenkiintoinen poikue, josta minulle kai sijoitetaan kaksi urosta. Olen innoissani, koska nuo urokset ovat todella lupaavasta yhdistelmästä.

Riepu lopetettiin, se oli sen verran huonolta kuulostava ja räkäinen. :( RIP Riepu. Nyt minulla on enää yksi nakurotta, ja toivon että Rätti elää vielä pitkään. Se on kuitenkin sen verran ihana otus.

Hera on alkanut puhista minulle häkin pinnojen läpi. Se ei ole kovin hyvä juttu, mutta siitä lisää myöhemmin. Hera on kuitenkin lopettanut näykkimisensä, ainakin jos en tunge kättäni mökkiin jossa se on ollut nukkumassa ja herätä Heraa.

Rottia on enää 5 urosta ja 7 naarasta. Ja kun uroksista kolme on jo yli vuoden ikäisiä, ja naaraista kaksi, ja kaksi on melkein vuoden, niin laumani alkavat olla jo mummo- ja pappaiässä. Saas nähdä jatkuuko naaraslaumani näiden jälkeen vai ei. Olisi ihana jatkaa kyllä marteneiden kanssa, mutta... Pitää kai miettiä myös eläinten hyvinvointia. Ja jos aion ottaa koiran, niin miten paljon minulla sitten riittää aikaa rotille? Ja aionko pitää naaraita vai uroksia jatkossa? Urokset ovat kyllä vieneet sydämeni täysin, mutta naaraiden vilkkaus ja eloisuus on myös todella viehättävää. Kunpa vain tietäisin...

Lisää varmaan sitten Liedon näyttelyn jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti