tiistai 8. lokakuuta 2013

Ruskalehtien aikaan

Se siitä hyvästä päätöksestä päivittää blogia useammin. Olen kärsinyt eräänlaisesta Writer's Blockista blogin suhteen, ja yritän nyt päästä siitä eroon. Katsotaan miten käy.


Edellisen päivityjsen jälkeen on tapahtunut niin näyttelyitä kuin kotirottailuakin. Blondin äiti ja täti tulivat lauman jatkoksi, ja Blondin pojat Alfa ja Omega sen kuin kasvavat ja komistuvat.

Syksyn ensimmäinen näyttely oli minun osaltani tuttuun tapaan Halikossa, jossa menestys ei ollut kovinkaan kummoista, tai ainakaan ennen kuin Dante päätyi pet-luokassa Rop3-sijalle. Hieno yllätys papparaiselta. <3

Syksyn toinen näyttely oli Mäntsälässä, jossa menestys oli aika samantapaista kuin Halikossakin, mutta tällä kertaa Dante oli jäänyt kotiin, joten Fazer otti pet-luokassa KuMan sekä EP:n Äijä (jonka Fazerin isä Otava sai Nakkilan näyttelyssä). Lisäksi mukana ollut Blondi sai tähden, joten Blondilta puuttuu enää yksi tähti FinCh-arvosta.

Fazer oli ilmoitettu myös Lempäälän näyttelyyn, mutta sinne Fazer ei kuitenkaan lähtenyt, sillä Fazerilta löytyi jokunen päivä ennen näyttelyä vatsasta iso paise. Paiseen paranemiseen meni aikaa, ja Fazerin vatsassa on vieläkin iso arpi. Samaan syssyyn Fazer sai haavat myös etu- ja takatassuunsa. Tällä hetkellä ihmettelen, kasvaako Fazerin vatsaan ollenkaan karvoja?

Alfa ja Omega ovat söpöjä ja ihania. Piste. Blondi on myöskin ihana. Toinen piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti