torstai 12. joulukuuta 2013

Syksyn näyttelyt

Olen puoliksi tarkoituksella jättänyt syksyn näyttelyt kokonaan päivittämättä blogiin. Syy tähän oli se, että olisin halunnut liittää päivitykseen myös kuvia, mutta koska en näköjään vain saa aikaiseksi ottaa kyseisiä kuvia, niin parempi kai sitten tehdä edes lyhyt päivitys kyseisistä näyttelyistä.

Eli eli. Tänä syksynä on tullut käytyä useammassa näyttelyssä.

Ensimmäisenä oli elokuussa Halikko, josta olen kai muistaakseni jo jotain selittänytkin. Siellä parhaiten (ainoana?) menestyi Dante-papparainen, joka oli petissä kolmas.

Halikon jälkeen oli Mäntsälä syyskuun puolivälissä, jossa Fazer sai KuMan ja EP:n "Äijä", eli saman kuin isänsä Otava viimeisessä näyttelyssään. Blondi sai irtotähden ja L1/1.

Mäntsälän jälkeen taisi olla vuorossa Humppila, jossa Blondi meni putsaamaan pöydän virallisten osalta, ja oli siis sileiden Rop1 + **, sekä tietenkin L1/1. Lisäksi Blondi sai KuMan. Fazer oli petissä Tuomarin suosikki + sai KuMan. Mäntsälän näyttelyn pet-luokat järjesti SNL ja pet-luokat olivatkin sitten arvostelukaavakkeiltaan ja KuMiltaan täysin erilaiset kuin mihin on normaalisti tottunut. Ihan kiva näyttely joka tapauksessa. Humppilaan lähdetätessä herätyskelloni vain lakkasi yhtäkkiä toimimasta, ja heräsin vasta kun Saija soitti olevansa melkein oven takana. Olin kuitenkin lähtökunnossa 10 min sisään. Blondi valmistui FinChampioniksi. <3 Hieno Blondi. <3

Sitten olikin jo Liedon vuoro. Lieto on näyttelypaikkana jo vanha tuttu, siinä missä sekä Mäntsälä, että Humppila olivat minulle uusia. Liedossa voittovuorossa oli Blondin sijaan Blondin pojat. Alfa voitti virallisen luokan, Rop1 + **, L1/1, Blondikin sai L1, mutta ei tähtiä. Phantom oli ekassa näyttelyssään, L1/1. Alfan veli, Omega, menestyi sitten petissä, KuMa ja Rop3.

Liedon jälkeen olikin jo Messarin vuoro. Messariin lähdettiin tuttuun tapaan puoli tuntia myöhässä, mutta paikalle ehdittiin siitä huolimatta suht ajoissa. Näyttelystä jäi pois Blondi, joka oli saanut haavan vatsaansa muutamaa päivää aiemmin, sekä Omega, joka hermostui näyttelypaikalla. Sunnuntaina Omegalla ei ollut enää mitään ongelmia. Messunäyttely meni oikeastaan aika pitkälti penkin alle, ainoa positiivinen yllätys oli Fazerin saama L1, jota on odotettu pitkään ja hartaasti. Viikonlopun ainoa menestyjä oli oikeastaan Phantom, joka sai EP:n.

Messuista enemmän jossain vaiheessa, olin nimittäin siellä luennoimassakin.

Mutta sellainen oli sitten se näyttelysyksy. Voisi sanoa, että se oli vähintäänkin vaihteleva. Välillä putsattiin pöytä, ja välillä ei tullut niin minkäänlaista menestystä. Katsotaan miten jaksaa keväällä näyttelyttää, tuolla olisi lupaavia junnuja odottamassa. Gamma, Alfa ja Phantom nyt ainakin, vaikka kaikki ovatkin vaaleita, kaksi russian buffia ja yksi pink eyed white.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti