tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Rottalan elämä tuntuu asettuneen taas raiteilleen joulun jäljiltä. Otava ja Orion tuovat hieman säpinää uroshäkkiin ja Clion vauvat sen kuin kasvavat. Ovat muuten omituisia lapsia, ihan älyttömän rauhallisia. En vain tahdo erottaa noita viittä rex-vauvaa toisistaan, joten tänään kaikki saivat häntämerkit.

Aiemmassa merkinnässä kerroin että minulta kysyttiin olisinko kiinnostunut ottamaan koiran luokseni kotisijoitukseen. En kuitenkaan saanut sen jälkeen enää minkäänlaista yhteydenottoa, ja eilen selvisi sitten netin kautta, että koira, Laurik, olikin päätynyt Mäntsälään sijoituskotiin. Olisivat kyllä voineet edes ilmoittaa asiasta. Mutta en minä silti ihan ilman koira-kontakteja ole. Kävin nimittäin eilen tutustumassa pariin mahdolliseen kummikoiraan. Liityin nimittäin ennen joulua Dogia.fi-sivuston koirakummi-toimintaan. http://www.dogia.fi/dogikummi/dogikummi/ Sivuston on tarkoitus yhdistää koiraa kaipaavat ihmiset ja hoitajaa/lenkittäjää/leikittäjää kaipaavat koirat. Tuota kautta sitten minuun otettiin yhteyttä ja eilen kävin sitten tutustumassa 6-vuotiaaseen dalmatialaisnarttuun ja 3-vuotiaaseen dogo argentino-urokseen.

Dalmatialais-tyttö kävi ensikohtaamisella tutkimassa minut ja totesi minut tylsäksi tyypiksi - eihän minulla ollut edes nameja! Myöhemmin Hänen Armonsa kuitenkin luokitteli minut hyväksi rapsuttajaksi ja kävi useaan otteeseen kerjäämässä rapsutuksia. Kaipa tuo tuosta lämpenee. Dogo sitten taas oli varsin hauska tapaus. Tuo odotteli autossa koska ei aina tule toimeen muiden urosten kanssa, ja minua varoiteltiin että se saattaa murista naisille, etenkin jos nämä haisevat vieraille uroksille. No, miten sitten kävikään? Minut huomattuaan koira suorastaan sinkosi luokseni ja sain mojovan pusun! Pikkuisen sitten piti murahtaa, mutta oliko kyse sitten epävarmuudesta vai vieressä olevassa koirapuistossa poukkoileva koira, mutta eipä tuo sitten sen enempää reagoinut. Sen sijaan sain lisää pusuja. Minä sitten tykkään molossityyppisistä koirista <3 (Leonberginkoirat kuuluvat muuten samaan ryhmään.)

Ja rottiin palatakseni, niin Clion lapset täyttivät eilen 3 viikkoa. Ikää on siis huimat 23 päivää! Tämän juhlapäivän vuoksi kuvasin lapset ja pääsivät nuo opettelemaan kuljetusboksissa oloakin. Tällä hetkellä nuo kaikki 7 rottalasta ovat painautuneet kaulaani ja niskaani vasten ja tuhisevat unissaan. Ja Montanaksi nimeämäni pieni irish-tyttö vain makoili rauhallisesti selällään kädessäni. Aivan ihania vauvoja <3 Ovat todella pahaksi vaaraksi päätökselleni olla ottamatta enää uusia tyttöjä laumaan. Mutta kun Montanan voisi astuttaa Eroksella ja jonkun kolmesta rex-tytöstä taas jollain sk ba-uroksella...

Montana eli ba/ir sk tyttö

ba sk poika "Massachusetts"?

ba/ir rex poika "Michigan"?

ba rex poika "Missouri"?

ba rex tyttö "Maine"?

ba rex tyttö "Minnesota"?

ba rex tyttö "Missisippi"?




Nimet eivät ole vielä virallisia, mutta ovat ne nimet millä itse erotan lapset toisistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti