sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lyhyesti Pet Exposta

Armas
Viikko sitten oli toinen isoista vuosittaisista kesyrottanäyttelyistä, Grand Gala, Helsingin Messukeskuksessa järjestetyn Pet Expon yhteydessä. Olen itse ollut mukana messuilla jo jonkun vuoden, joskin tällä kertaa olin ilmoittanut mukaan harvinaisen vähän eläimiä. Mukaan nimittäin lähtivät vain Kelmin pojat Otava ja Orion.

Pojat menestyivät ihan hyvin, Otava sai ensimmäisen tähtensä ja laatupalkinnon sekä oli vielä luokkansa kakkonen. Ko. luokan voittaja oli myös Kelmin poika, Otavan ja Orionin veli. Orion sai myös laatupalkinnon ja voitti oman luokkansa, mutta ei tällä kertaa saanut tähteä.

Reno
Itse kiertelin Pet Expoa ja hämmästelin miten pieneksi se on käynyt vuosien mittaan. Tuntuu kuin siellä on jatkuvasti vähemmän näytteilleasettajia samalla kun yleisön määrä tuntuu vain kasvavan. Tällä kertaa messut olivat halleissa 1, 2 ja 3, joista ykköshalli oli lähes tyhjä. Siellä oli lähinnä koirien agilityrata ja muutama eläinsuojeluyhdistyksen ständi. Kakkoshalli, jossa oli sitten kesyrottanäyttely, marsunäyttely ja kaninäyttely sekä estekanien kisat, olikin sitten hieman täydempi ja siellä oli sitten myös muutama myyjä. Kolmoshallissa, jossa puolet tilasta vei RuRokin kissanäyttely, olikin sitten eniten myyjiä ja näytteilleasettajia.

Minä vietin varmaan puolet ajasta kolmoshallissa, sillä siellä oli yksi ystäväni Alfa Feliksen ständillä ocicat-kissojensa kanssa. Oli mukava nähdä ystävääni ja hänen kissansa ovat aivan ihania.
Rufus

Kesis tuntui panostaneen tällä kertaa erityisen paljon messuihin, sillä sen ständillä oli niin kasvomaalausta, rotta-maskotti kuin häkki, jossa oli esillä pari rottaa. Kaiken kaikkiaan kivat messut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti