maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kuvatuksia

Koska eilinen meni rottailujen osalta lähinnä poikien pesuksi, niin suoritin tänään sen mitä piti alunperin tehdä viikonloppuna. Eli kuvasin kaikki tytöt. Tai Tuiketta en kuvannut, koska kauniista ryssästäni oli jo tuoreita kuvia Tuikkeen 1-vuotissynttäreiden yhteydestä.

Kuvista tuli ihan hyviä, jokaisesta saatiin edes jonkinlainen edustava kuva, niin että saan täydentää rottien kotisivuilla olevia profiileja tuoreilla valokuvilla. Harmi vain, että kamerani alkaa vedellä viimeisiään. Nyt pitää kuitenkin enää löytää aikaa muokata valokuvat oikeaan muotoon ja oikean kokoisiksi niin että voin siirtää ne sinne kotisivuille. Sitten ehkä uskallan jo julkaistakin ne sivut. Vaikkakin aion siirtää koko höskän toiseen paikkaan, missä on erilainen sivupohja tai jossa sivupohjaa voi muokata enemmän kuin mitä nyt pystyn tekemään. 

Tytöt käyttäytyivät kuvatessa oikein hienosti. Rätti oli ainoa jolta pääsi papanoita sekä pissa. Muut pidättelivät oikein hienosti. Tytöt on muutenkin hirveän siistejä, häkissä suurin osa asioista tehdään suoraan vessalaatikkoon. Myös Hiiden lauma käyttää vessoja, eli ainoat jotka ei vielä niitä käytä on Kelmi, Eros ja Ajax. Niillä ongelma on tosin siinä, että niillä ei ole vessoja oikeissa paikoissa.

Ehkä tännekin tulee joitakin tänään ottamiani kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti