sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Uusi blogi rottien käyttöön

Noniin, kyllästyin sitten livejournaliin totaalisesti, kun en ole sitä aikoihin edes käyttänytkään. Siis rottabloggailuun. Että siirryin sitten tänne. Ehkä nyt sitten tulee päiviteltyä vähän useammin rottajutuistakin.

Siirsin ihan huvin vuoksi vanhat päivitykset tännekin, ihan vain vanhojen muistamiseksi. Ei saa tökkiä tikuilla, vaikka niin teenkin!

Tänään siivosin poikien häkit. Tyttöjen häkki tuli onneksi siivottua jo perjantaina, että oli vähän pienempi urakka. Viimeksi kun siivosin kaikki kolme häkkikompleksia kerralla. Muokkasin hiukan Hiiden häkin sisustusta ja lisäsin Kelmin häkkiin kolme lisätasoa. Kelmin häkki kun oli niin epäkäytännöllinen ennen tätä muutosta. Nyt sitten pojat ehkä oppisivat käyttämään vessaakin, kun sellaiselle tuli paikka. Seuraavaksi voisikin PetExposta katsoa jos sieltä löytäisi pari kunnollista kulmavessaa poikien käyttöön. Tai kolme sellaista. Olen noilla kahdella  muulla laumalla huomannut, että mitä paremmin vessat on sijoitettu, sitä paremmin niitä käytetään.

Ensi lauantaina on tarkoitus pitää rottamiitti/rottatapaaminen täällä luonani, joten sitä vartenkin oli ihan hyvä siivota häkit. Saas nähdä mitä rotat sanoo, kun pistän ne pesulle ennen ihmisten saapumista. Ovat nimittäin taas aikamoisia kakkahäntiä koko sakki. Pitääkin muistaa käydä hakemassa jostain Groomers Goopia ja ehkä jotain muuta tököttiä, että saa nuo poikien karstat irti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti