sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Vanhoja6

Näyttelyrottia

  • 18. toukok. 2009 at 5:18 PM

Noniin, olen palannut rottien kanssa Turkuun. Häkki on vaan tällä hetkellä Matkahuollossa, matkalla Kuopiosta Turkuun. Ei saatu sitä mahtumaan junaan eikä ajoissa Matkahuoltoon kun sen olisi pitänyt olla pakattu. Mitä se ei siis ollut. Mutta huomenna sen pitäisi olla täällä eli pääsen taas kokoamaan tytöille häkkiä ja kehittelemään niille uusia tapoja laittaa tasot ja riipparit. Ostin tänään niille frettiriipparin täältä Turusta yhdestä Lemmikkikaupasta, tuosta Eerikinkadun risteyksestä. Siellä oli paljon muutakin rotille sopivaa tavaraa, aika samassa paikassa lintukamppeiden kanssa, mutta toisaalta, papukaijatikkaat sopii myös jyrsijöille. Siellä oli myös yksi husky-poika, joka oli jäänyt poikueestaan jäljelle. Sillä oli hieno terra, siis väliaikainen asunto. Siellä oli paljon oksia etc. Pitäisi noillekin tytöille haalia jostain.

Pitäisi muuten saada nuo rottakankaat Karjaalta tänne että pääsisi ompelemaan noille riippareita tai sitten ommella pitkin kesää...

Mutta joo. Ipanat pääsivät taas junareissulle jonka jälkeen Fiuri kävi hakemassa ne hoitoon. Lauantaina Fiuri sitten vei ne Ratsian 5-vuotisjuhlaan ja näyttelyyn, nämä kun ovat kaikki Ratsian kasvatteja. Kaikki kolme saivat kivat arvostelut ja punaiset nauhat (mitä lie tarkoittavatkaan...).

Sigynin arvostelu: 
Nöpönassu, joka on todella rauhallinen ikäisekseen. Puhdas, kiiltävä, erittäin upea turkki, pehmeä, silkkinen turkki. Voisi kertoa tuomarille silkkiturkin salaisuuden. Todella puhdas iho. Puhdas, hienosti hoidettu häntä. Hyvin leikatut kynnet. Todella valloittava, näpsäkkä neiti. Vei tuomarilta muutakin kuin ajantajun. <3 Uskomaton.

Sigfridin arvostelu: 

Reipas likka, joka kuitenkin helposti käsiteltävissä. Upeat, kirkkaat silmät. Boksin omistaja voi oilla tytöistään todella ylpeä. (No niin olenkin!!! :D) Hienosti hoidettu puhdas turkki, joka tuoksuu todella hyvälle. Hakeutui tuomarin kainaloon, eikä meinannut tulla pois. Todella puhdas iho. Hienosti hoidettu, puhdas häntä. Todella hienosti leikatut kynnet. Arvostelun loppuajan neiti vietti tuomarin takin sisällä. (Todella Fridan tapaista. XD)

Solveigin arvostelu: 
Lupsakka puolukkasilmä, joka hakee kauheasti kontaktia. Ryntäsi oikopäätä tuomarin olalle ja viihtyi siellä kuin kotonaan. Puhdas, kiiltävä turkki. Erittäin puhdas iho. Upeasti leikatut kynnet. Puhdas häntä, jossa hieman likaa. Upea pakkaus, perfecto.

Sigyn oli sitten punaisten paras juniori ja sai KuMan Ihana. :) Olen ylpeä tytöstäni. Täytynee viedä nämä jossain vaiheessa ihan viralliseen näyttelyyn. Uutta päivitystä ja kuvia tulossa jossain vaiheessa. Varmaan heti kun saan häkin tänne ja sen koottua. Raasut joutuvat olemaan tällä hetkellä kuljetusboksissa. Onneksi, ONNEKSI, häkki tulee jo huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti