sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Vanhoja4

Ilon päivä

  • 22. huhtik. 2009 at 8:47 PM

Ipanat alkavat selvästi kotiutua luokseni, sillä Sigfrid (joka muuten on hihassani parhaillaan...) kiipesi tänään ensimmäisenä itse häkistä olkapäälleni. Siis pieni, arka Sigfrid. Sigfrid jota muut tahtovat vähän kiusata. Voi että olin silloin onnellinen ja ylpeä pikkurotastani. Ja nytkin tuo pikkuinen kyhjöttää rintakehäni päällä ja on vaan niin uskomattoman suloinen, pieni ja lämmin. Ja Sigfridistä on muuten kehittynyt hirveän innokas pussailija. Sigyn ei pussaile ollenkaan, Solveig harvoin. Sigfrid taas aina kun saa tilaisuuden.

Tuota pientä pitää näköjään helliä vähän ylimääräistä kun nuo kaksi vähän isompaa tahtovat kiusata pientä, mutta toisaalta tästä pienestä on kehittymässä todella hurmaava pikkuneiti joka tahtoo oLLA mukana kaikessa, myös päivittämässä tätä päiväkirjaa.o Joten erikoiset asiat tässä merkinnässä ovat terveisiä pikku-Sigfridiltä (joka muuten taas pussaa). Osaako joku fiksumpi kertoa mistä tuossa on kyse? Pussailemisessa siis.

Tänään nuo pääsivät taas sängylle vipeltämään ja tällä kertaa kaikki vipelsivät minun ympärilläni ja kiipeilivät päälläni ja paitani sisällä, päällyspaitani siis. Solveig tykkäsi olla hihassa ja paineli siellä edestakaisin. Sigyn pyöri paljon selkäni takana ja pomppi olkapäältäni seinälle josta tipahti alas sängylle. Hassu rotta, mitäköhän sen päässä pyöri?

Nyt on sitten kaikilta leikelty myös takajalan kynnet. Hiukan pyristeltiin, mutta hyvin nuokin saatiin leikattua. Tänään oli vaan vähän häiriötekijöitä kun leikkasin ensin Sigfridin takajalan kynnet niin jätin neidin sängylle ja leikkasin sitten Solveigin kynnet niin Frida kiipesi olkapäälle ihmettelemään tapahtumia ja sitten kun leikkasin Sigynin kynnet niin sekä Sigfrid että Solveig olivat kiipeilemässä päälläni.

Täytynee pitää tuota pientä vähän enemmän ulkona häkistä jos muut kiusaavat sitä ja keksiä jotain joka auttaisi tilannetta. Sigfrid muuten löysi juuri lelun itselleen, tuollaisen gefilus MAX-purkin kannen jota se kanniskelee innoissaan ympäriinsä, kunnes hylkäsi sen ja kiipesi hihaani.

Nyt lienee kuitenkin aika mennä antamaan tytöille ruokaa, joten tämä päivitys loppuu tähän. Ja siihen että rottaneiti istuu pääni päällä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti