sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Vanhoja11

Olipa toisenkin kerran näyttely...

  • 15. marrask. 2009 at 11:25 AM
 
Ja tällä kertaa Liedossa, Lounais-Suomen Kesyrotta- ja Gerbiiliyhdistyksen järjestämä talvinäyttely. Paikalla ei yhtä paljon rottia tai populaa kuin pari viikkoa sitten Vantaalla Lemmikkimessujen yhteydessä järjestetyssä Suomen Kesyrottayhdistyksen Juhlanäyttelyssä, mutta ihan kiitettävästi silti. Tällä kertaa olin ilmoittanut etukäteen mukaan Sigynin Pet-luokkaan , ja Seidan ja Freyan sekä viralliseen että pettiin. Otin mukaan jälki-ilmoituksella myös Louhen pettiin ja Gaian maskotiksi. Saattaa olla, että perästä kuuluu Gaian kohdalla, mutta se lienee vain elämää ja siitä myöhemmin lisää omassa merkinnässä.

Virallisten tuomarina oli Gail Adams ja petissä naaraita tuomaroi Tellu Sonne.

Joten päivän lopputulos oli petin osalta se, että Sigynillä on 3 A-arvostelua, samoin kuin Seidalla. Pitää ilmeisesti sitten käyttää tyttöjä jatkossakin näyttelyssä, noilla kun on mahdollisuus valmistua SilverPeteiksi tulevaisuudessa. Päivän varsinainen yllätys oli kuitenkin se, että Seita paitsi voitti luokkansa eli jätti taakseen monta hienoa agoutia, sekä naaraita että uroksia joista moni oli championi ja moninkertainenkin championi sekä NCh (Nordisk Champion). Ja lisäksi meidän pieni keittiönkaappirottamme, josta ihmiset olivat sitä mieltä, että lopettaa tuommoinen pitäisi meni ja voitti ROP 3:sen! Siis sileäkarvaisten rottien kolmanneksi paras kaikista uroksista ja naaraista! Seidan taustoista siis sen verran, että tuon tytön äiti karkasi häkistään ja synnytti poikaset keittiönkaapin alle. Tässä vaiheessa ollut siis karkuteillä 3 viikkoa. Mutta kun nämä poikaset olivat 3 viikkoa löysivät Fiuri, Seidan äidin omistaja ja pari muuta Seidan siskoineen keittiönkaapin alta, eli toisen poikueen, ja vielä vastasyntyneinä. Fiuri pelasti poikaset ja ruokki niitä käsin kunnes löysi niille sijaisemon. Monet olivat sitä mieltä, että on järjetöntä alkaa ruokkia käsin vastasyntyneitä poikasia, mutta Fiuri kuitenkin pelasti nämä poikaset ja nyt ne ovat saaneet odottamatonta menestystä näyttelyissäkin! Puhumattakaan siitä, että Seita on aivan ihana lemmikkirotta. ;)

Lisäksi Freya sai virallisista yhden tähden sekä peteistä kuman päivän piippaaja. Seita sai myös Kuman Käteen sopiva. Joten loppujen lopuksi, varsin hyvä näyttelypäivä. Kotiin vain saavuin yhtä rottaa köyhempänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti